Miten valita oikea pikavippi yksityishenkilöltä

Miten valita oikea pikavippi yksityishenkilöltä

587
0

Todennäköisesti ei ole sellaista henkilöä, joka ei ole kuullut Formula 1 -kilpailuista. Olen varmasti fani tässä urheilussa. Hyvin lapsuudesta, joka viikonloppu, otin paikan TV: n eteen ja katselin suurien kilpa-autojen kilpailuja. Katselin heidän liikkumistaan ​​sijoituksissa. Aika kului, kasvoin, sain koulutusta, löysin lupaavan työn. Paljon on muuttunut, mutta vain yksi on pysynyt muuttumattomana: aivan kuten ennen, joka viikonloppu tarkkailen moottoriurheilua.

Eräänä iltana, kovan työpäivän jälkeen, minulla oli ajatus siitä, etten ole koskaan aiemmin ajatellut. Mutta heti kun hän vieraili minulle, en voinut päästä eroon hänestä. Ajattelin: mikä estää minua jättämästä kaiken yrityksen, ostamaan lippuja lähimpään Grand Prixiin ja antamaan itselleni unohtumattomia vaikutelmia? Itse asiassa oli yksi vivahde, joka estää minua: lipun hinta ja koko matkan kokonaisuutena. Pienen ajatuksen jälkeen tajusin, että tämä ei ole tekosyy unohtaa unelmani. Itse asiassa meidän aikanamme rahaa koskeva kysymys voidaan ratkaista nopeammin kuin miltä se näyttää. Pikavippi yksityishenkilöltä joten unohtumaton viikonloppu voi olla varsin todellinen. Jos matkan kustannukset maksetaan osissa, muutamassa kuukaudessa, budjetillani ei ole raskaita kuormia.
Ja minä keksin mieleni. Internetissä kävin sivustolla — fin-ov.com, jossa valitsin itselleni sopivat luottoehdot. Koko prosessi voidaan nyt kulkea hyvin nopeasti: vierailematta pankkeja ja haastatteluja. Lainan saamiseksi minun ei tarvinnut tavata ketään. Ei ollut tarpeen tuntea hämmennystä ja kertoa, mistä tarvitsen rahaa. Olen juuri täyttänyt yksinkertaisen kyselylomakkeen ja lähettänyt sen. Sain myönteisen vastauksen ja rahaa kortille hyvin nopeasti.

Ja nyt olen seisoo, kauden päärotu. Jää muutaman minuutin ennen lähtöä. Sää on täydellinen, kuten mieliala: kolme hyvää päivää eteenpäin. Yhtäkkiä ajattelin: miksi en aiemmin tehnyt tätä? Itse asiassa kaikki on niin yksinkertaista. Ja nyt olen varma, että tämä ei ole viimeinen matkaani. Mutta se on ensimmäinen päivä, jota en koskaan unohda.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ